Website klaar - Onze Hongaarse belevenissen - Vakantiehuisjes in Hongarije - Casa Mama en Freitag Pince

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Website klaar

Gepubliceerd door Harry in Belevenissen · 26/5/2013 21:44:52

Oef, oef, oef.... na bijna twee jaar is eindelijk het ei gelegd. De website is klaar. Wat een klus is dit geweest. Het lijkt allemaal niet zo veel werk in het begin maar achteraf zitten er massa's uren in. Dit komt natuurlijk ook omdat ik er geen snars verstand van heb. En dan de taal die in webland wordt gebezigd. Mijn woordenschat zou enorm uitgebreid zijn als ik ook nog alles had onthouden.
Toch had ik dit zelf nooit gekund. Zonder hulp van mijn fantastische zwager had ik dit nooit voor elkaar gekregen. Zijn urenlange geduld met mij is prijzenswaardig. Gert.... bedankt namens Harry van de (sun)web.
Vanavond heb ik defintief goedkeuring gekregen van de eigenaar van het vakantiehuis, mijn allerliefste Rita, om de site openbaar te maken. Morgen volgt haar presentatie via de faceboek en zullen we iedereen een mailtje sturen om onze website bekend te maken.
Ik wens elke lezer veel plezier met het lezen van de site en ik hoop dat het uitnodigend is om ons te bezoeken in "ons" prachtige Hongarije.2 Opmerkingen
Rita
2013-05-29 13:39:50
Super gedaan .....
Ziet er prachtig uit.
XXX
advanooijen
2013-06-03 19:18:19
Kedves Harry en Rita,

Wat een mooie site. Ik kom vast en zeker snel eens aanwippen om e.a. ook met eigen ogen te zien. Vanaf de 17 juni ben ik in Hongarije. Misschien doet zich een mogelijkheid voor om elkaar te ontmoeten bijvoorbeeld op de terugweg van Oroszhaza omstreeks 1 juli.
Zijn jullie dan daar?

Ad


Rubrieken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu